大学院博士前期課程2年(知能機械工学コース 麓研究室)の山上廣城さんが10th International Conference on Two-Phase Systems for Space and Ground ApplicationsでNotable Poster Award (Mohri Poster Prize)を受賞しました。

2015.09.17
弘前大学大学院理工学研究科・博士前期 2年 山上廣城(ヤマガミ コウキ)君(知能機械 麓研究室)が以下の学会において以下の題目でNotable Poster Award(Mohri Poster Prize)を受賞しました。

学会名:10th International Conference on Two-Phase Systems for Space and Ground Applications

題目:「Heat Transfer Enhancement Mechanism of Open-Loop Pulsating Heat Pipe Using Self-Rewetting Fluids」

150917Yamagami.jpg