大学院博士後期課程2年 續石 大気君が,International Symposium for the 70th Anniversary of the Tohoku Branch of the Chemical Society of Japan (化学系学協会東北大会及び日本化学会東北支部70周年記念国際会議)で優秀ポスター賞を受賞しました。

2013.10.30

賞の名称:優秀ポスター賞

受賞者:大学院博士後期課程2年 續石 大気

講演題目:Interaction of Fluoroalkyl End-capped Oligomer/Polyaniline Nanocomposites with Silica Fine Particles Possessing Amino Groups