大学院博士後期課程3年 郭 素娟さんが,International Union of Pure and Applied Chemistry:9th International Conference on Novel Materials and their Synthesis (NMS) でIUPAC Poster Prizeを受賞しました。

2013.10.22
賞の名称:IUPAC Poster Prize

受賞者:大学院博士後期課程3年 郭 素娟

講演題目:Preparation and Photocatalytic Activity of Fluoroalkyl End-capped Vinyltrimethoxysilane Oligomer/Anatase Titanium Oxide Nanocomposites-encapsulated Low Molecular Weight Aromatic Compounds